Particulier nieuwbouw

Een nieuwe woning laten bouwen is een intensief project. Bloemen Bouw heeft jarenlange ervaring zodat we u bij dit gehele proces kunnen begeleiden. Onze specialiteit is het bouwen van vrijstaande, energie neutrale woningen met behulp van het ‘TEK-systeem’.

TEK-systeem van Kingspan

Het TEK Bouwsysteem van Kingspan is een hoogwaardig bouwsysteem dat bestaat uit geïsoleerde constructiepanelen voor wanden en daken, met een uniek geïsoleerde veer-groef verbinding. Anders gezegd: de binnenmuur en isolatieschil zijn samengevoegd in één.

Met dit systeem kunnen we zeer snel luchtdicht en energiezuinig bouwen. Het casco van een gemiddelde woning staat vaak al binnen 2 weken na het leggen van de betonvloer. Hierna kunnen we de binnenkant afwerken, de buitenkant metselen en de kozijnen plaatsen. Een gemiddelde bouw duurt ongeveer 5 of 6 maanden inclusief grondwerk en fundering.

Voordelen TEK-systeem:

  • Zeer geschikt om energieneutraal te bouwen
  • Optimale energieprestatie met een duurzaam karakter
  • Bouwfouten (m.b.t. koudebruggen en isolatie) behoren tot het verleden
  • Levertijd beperkt; we starten meestal 2 maanden na vergunning
  • Complete bouw duurt ongeveer 4 of 5 maanden

Animatie TEK-systeem

Bekijk de video om het bouwproces te zien. Hier komt de geplaatste YouTube video te staan!

 

Ervaren en betrokken

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het bouwen van nieuwe woningen en zijn erg betrokken. Dit betekent dat wij u meenemen in het hele proces. We bespreken uw wensen en eisen; laten de mogelijkheden zien en voorzien u van advies. We stellen een heldere offerte op en een duidelijke planning. Uiteraard kunnen we voorbeeldprojecten laten zien voor inspiratie.

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

Naast de werkzaamheden die wij zelf uitvoeren, zijn er altijd andere vakmensen nodig om uw nieuwbouwwoning compleet af te leveren. Denk aan een installateur, monteur of schilder. Wij kunnen deze vakmensen leveren en u behoudt één aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op zodat we kennis kunnen maken en u over uw plannen kunt vertellen.