Zakelijk nieuwbouw

Zakelijke nieuwbouw verschilt in ontwerp en bouwmethodiek vaak veel van de nieuwbouw van bijvoorbeeld een vrijstaande woning. Dat is ook logisch omdat zakelijk vastgoed een ander doel heeft.

Wat wel gelijk is, is het proces. Bij Bloemen Bouw hebben we de ervaring en kennis van projectmatig werken. Project matig werken betekend niet dat er een lang traject aan vooraf hoeft te gaan maar wel een traject met ijkpunten en reflectie. "Is dat wat wij nu op papier hebben staan ook dat wat we straks nodig zijn?" Zo ja dan kunnen we door, zo niet dan moeten we terug. Door deze stappen te doorlopen tot aan de realisatie worden veel faalkosten tot een minimum beperkt. Moet er desondanks toch wat veranderen tijdens de uitvoering? Ook dat is geen probleem. Wij zijn star in het nakomen van afspraken en leveren van kwaliteit en flexibel als het gaat om realiseren van klantwensen.

Nieuwbouw werkzaamheden

Wat we precies uitvoeren bij een nieuwbouw ligt natuurlijk helemaal aan de wensen en eisen die u heeft en de bestemming die het pand heeft. U kunt denken aan:

  • Projectmatige ontwikkeling bijvoorbeeld woningbouw
  • Zakelijk vastgoed als kantoren
  • Industrieel vastgoed als loodsen of fabieken.

Professioneel advies en uitstekende service

Bij een nieuwbouw van een pand komt veel kijken. Doordat Bloemen Bouw jarenlange ervaring heeft in bouwen, kunnen we u van professioneel advies voorzien. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Advies
  • Duidelijke werkbeschrijving
  • Heldere offerte + planning
  • Hulp bij aanvraag benodigde vergunningen
  • 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Nazorg

Daarnaast zoeken wij altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

Naast de bouwwerkzaamheden die wij zelf uitvoeren, kan het zijn dat er andere vakmensen nodig zijn. Denk aan een installateur, monteur of schilder. Bij Bloemen Bouw heeft u het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de inzet van andere disciplines. 

Aangesloten bij KOBUS NL

Bloemen Bouw is lid van het landelijke opererende netwerk KOBUS NL. Hierdoor garanderen we een landelijk dekkend servicenetwerk voor alle bouwwerkzaamheden. Heeft u een bedrijf of organisatie met meerdere vestigingen of vastgoedobjecten in heel Nederland, dan is dat dus geen enkel probleem.

Onderhoud vastgoed

Na reen verbouwing is goed onderhoud van vastgoed van essentieel belang om de kwaliteit te behouden. Ook voor (structurele) onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Bloemen Bouw terecht.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.