Particulier renovatie

Bij een renovatie wordt een pand hersteld en vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde ervan vaak toeneemt. Renovatie van een pand zorgt ervoor dat het voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Het pand wordt hiermee duurzaam, toekomstbestendig en (weer) fijn in gebruik.

Bloemen Bouw voert verschillende renovaties uit: voor kantoorpanden, winkelpanden, horecagelegenheden, scholen, woningen en meer. Het kan gaan om een enkele ruimte of pand, maar we voeren ook renovaties uit voor meerdere panden.

Renovatiewerkzaamheden aan uw woning

Het renoveren van een pand bestaat vaak uit verschillende werkzaamheden.
U kunt denken aan:

  • Vernieuwen dak, vloer, gevel of kozijnen
  • Aanbrengen dubbel glas
  • Aanbrengen/vernieuwen isolatiemateriaal
  • Sanitair vernieuwen
  • Keuken(s) vernieuwen
  • Funderingsherstel

Voorbereiding renovatie

Voordat een renovatie plaatsvindt, bekijken we eerst samen met u wat er nodig is en wat uw wensen daarin zijn. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de huidige normen en regels en adviseren we u hierin. Op basis van deze inspectie stellen wij een programma van eisen, een kostenraming en een planning op. We kijken goed hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden om het gewenste resultaat te bereiken. Vanzelfsprekend helpen we u bij eventuele aanvragen (denk aan vergunningen) en ander papierwerk.

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

Naast de renovatiewerkzaamheden die wij zelf uitvoeren, kan het zijn dat er andere vakmensen nodig zijn. Denk aan een installateur of monteur. Bij Bloemen Bouw heeft u het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de inzet van andere disciplines vanuit ons netwerk. 

Aangesloten bij KOBUS NL

Bloemen Bouw is lid van het landelijke opererende netwerk KOBUS NL. Hierdoor garanderen we een landelijk dekkend servicenetwerk voor alle renovatiewerkzaamheden. Heeft u een bedrijf of organisatie met meerdere vestigingen of vastgoedobjecten in heel Nederland, dan is dat dus geen enkel probleem.

Onderhoud vastgoed

Na renovatie is goed onderhoud van uw woning van essentieel belang om de kwaliteit te behouden. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.