Bloemen Bouw in Meppel

Bloemen Bouw: Eerst luisteren, dan bouwen

In Meppel, aan de Oliemolenweg 11, vind je het kloppende hart van Bloemen Bouw

Bij Bloemen Bouw in Meppel draait alles om vakmanschap, betrouwbaarheid en innovatie. Dit allround bouwbedrijf, dat al sinds 1886 actief is, heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd. Ze staan bekend om hun klantgerichte aanpak en de kwaliteit van hun werk, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud of een simpele verbouwing.

Bloemen Bouw werkt met passie

Wat Bloemen Bouw echt bijzonder maakt, is hun vermogen om elk project, groot of klein, met dezelfde passie en aandacht voor detail aan te pakken. Of je nu een nieuwe dakkapel wilt, je badkamer wilt verbouwen, of een compleet nieuwe woning wilt laten bouwen, bij Bloemen Bouw ben je aan het juiste adres. Ze gebruiken de nieuwste technieken en materialen, zoals het duurzame TEK-systeem van Kingspan, om energiezuinige woningen te realiseren.

Bloemen Bouw luistert en denkt mee

Maar het is niet alleen hun technische kennis die hen onderscheidt. Bij Bloemen Bouw begrijpen ze dat bouwen om meer draait dan alleen stenen stapelen. Ze nemen de tijd om naar hun klanten te luisteren, mee te denken en hen volledig te ontzorgen. Van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, ze begeleiden hun klanten door het hele proces en zorgen ervoor dat alles naar volle tevredenheid wordt afgerond.

Een eigen timmerwerkplaats bij Bloemen Bouw

En dan hebben we het nog niet eens gehad over hun goed uitgeruste timmerwerkplaats! Hier worden op maat gemaakte ramen, deuren, trappen en interieurstukken met de grootste precisie vervaardigd. Het vakmanschap van hun timmerlieden is hoog en zorgt ervoor dat elk project een unieke, persoonlijke touch krijgt.

Bloemen Bouw staat voor je klaar

Dus, of je nu een grote renovatie plant of gewoon wat onderhoudswerk nodig hebt, bij Bloemen Bouw weet je zeker dat je in goede handen bent. Neem gerust contact op, want de koffie staat altijd klaar en ze staan klaar om je te helpen jouw bouwplannen te realiseren.


Online offerte aanvragen