Zakelijk onderhoud

Het voornaamste doel van vastgoedonderhoud is het behouden en verbeteren van vastgoed voor de toekomst. Om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen, is onderhoud van groot belang voor uw vastgoed.

Bent u op zoek naar iemand die uw vastgoed kan onderhouden zodat u zeker weet dat alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan bent u bij Bloemen Bouw aan het juiste adres. Wij leveren onze diensten aan bedrijven, verenigingen, VVE’s, woningbouwcorporaties , vastgoedbeheerders, horecagelegenheden en meer. Bloemen Bouw is gevestigd in Meppel en werkt regionaal, maar kan vanuit het onderhoudsnetwerk KOBUS landelijke dekking verzorgen. Hiermee behoudt u één aanspreekpunt.

Vastgoedonderhoud

Op het gebied van onderhoud kunnen we alles bieden; of dit nu groot of klein onderhoud is en of het nu regelmatig of incidenteel plaatsvindt. We bespreken wat uw wensen zijn en wat er nodig is.

Bij onderhoud kunt u denken aan:

  • Gevelreiniging of -herstel
  • Vochtbestrijding
  • Betonreparatie
  • Vloerreparatie
  • Kozijnreparatie of -vervanging
  • Kitwerk

En veel meer: alles om uw vastgoed netjes te (onder)houden.

Totaalonderhoud uitvoering

Naast de onderhoudswerkzaamheden die wij zelf uitvoeren, kunt u bij ons ook terecht voor andere disciplines. Met ons betrouwbare en professionele netwerk kunnen we bijvoorbeeld ook zorgen voor een monteur, installateur, schilder of glazenwasser. Wel zo makkelijk; u heeft maar één contactpersoon en wij leveren u alle diensten. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Meerjarenonderhoudsplan

Wilt u periodiek onderhoud laten plegen aan uw vastgoed zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken? In dat geval bieden we een onderhoudscontract aan. Uiteraard is dit maatwerk; we bespreken uw wensen en bekijken wat er nodig is aan onderhoud. Op basis hiervan stellen we een meerjarenonderhoudsplan op. We voorzien u hierbij van goed advies zodat de kosten niet onnodig oplopen.

Aangesloten bij KOBUS NL

Bloemen Bouw is lid van het landelijke opererende netwerk KOBUS NL. Hierdoor garanderen we een landelijk dekkend servicenetwerk voor alle onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een bedrijf of organisatie met meerdere vestigingen of vastgoedobjecten in heel Nederland? Geen enkel probleem.

24/7 bereikbaar voor noodgevallen

Stormschade? Vandalisme? Calamiteit? Bloemen Bouw is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.
Bel 06-65067388.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.