Diensten voor de zakelijke markt

Diensten voor de zakelijke markt

Zakelijke markt

Wist u dat u ook voor werkzaamheden rondom service, onderhoud en renovatie aan uw vastgoed terecht kunt bij Bloemen Bouw? Hiermee ondersteunen wij u bij het behouden en verbeteren van de staat van uw vastgoed zodat deze weer tot in de puntjes verzorgd is.

Wij leveren onze diensten aan bedrijven, verenigingen, VVE’s, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, horecagelegenheden en meer. Op het gebied van onderhoud kunnen we alles bieden; of dit nu groot of klein onderhoud is en of het nu regelmatig of incidenteel plaatsvindt. We bespreken wat uw wensen zijn en wat er nodig is.

Omdat wij een betrouwbaar netwerk van professionals hebben opgebouwd kunnen wij ook zorgen voor een monteur, glazenwasser, schilder of installateur. Hiermee heeft u één aanspreekpunt voor alle klussen aan uw vastgoed. En voor calamiteiten en noodgevallen zoals stormschade en vandalisme heeft Bloemen Bouw een spoednummer wat 24/7 beschikbaar is.

Aangesloten bij KOBUS NL

Bloemen Bouw is lid van het landelijke opererende netwerk KOBUS NL. Hierdoor garanderen we een landelijk dekkend servicenetwerk voor alle onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een bedrijf of organisatie met meerdere vestigingen of vastgoedobjecten in heel Nederland? Geen enkel probleem.

https://bloemenbouw.nl/onderhoud-renovatie/zakelijk-onderhoud


Online offerte aanvragen