Een goede bouwer loopt niet weg voor een uitdaging

Een goede bouwer loopt niet weg voor een uitdaging

Bij Bloemen Bouw houden we wel van een uitdaging. Veel zakelijke Opdrachtgevers willen bij bouw en verbouw twee dingen: Het te leveren product moet aansluiten op de wensen en eisen. En de productie op locatie moet zoveel als mogelijk door kunnen gaan. Voor veel bedrijven vormt dit een uitdaging die men liever uit de weg gaat. Bij ons is dat andersom, wij gaan de uitdaging graag samen met u aan.

Vorig jaar kwam Agrifirm bij ons met een vraag. Op de locatie in Emmeloord wilde men een nieuwe opslagloods bouwen op de plek van een bestaande loods tussen de bestaande bebouwing. Het doel was om zo snel mogelijk de oude loods te slopen en de nieuwe loods van circa 2500 m2 te realiseren, zonder grote overlast voor de productie op locatie. Dit laatste was een flinke uitdaging omdat aan de andere zijde van de te slopen wanden daadwerkelijk productie en logistieke bewegingen plaats vonden waarbij het van groot belang was dat hier tijdens de sloop- en opbouwfase geen regenwater bij kon komen. Daarnaast was het zaak om rekening te houden met de verschillende logistieke stromen rondom de locatie.

Omdat wij bekent zijn met de verschillende uitdagingen die een dusdanig project met zich meebrengen hebben wij de uitdaging direct geaccepteerd. Na aanbesteding mochten we dit mooie werk uitvoeren en is de nieuwe hal in circa 6 maanden gerealiseerd. Vanzelfsprekend is niet alleen bouwen maar ook intensief dagelijks en periodiek overleg met de Opdrachtgever en de verschillende onder- en nevenaannemers noodzakelijk om een dusdanig project tot een goed einde te brengen. Wij zijn Agrifirm dankbaar voor de uitdaging en zijn stiekem wel weer toe aan een nieuwe.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons? Want ons motto is en blijft: "Een goede bouwer loopt niet weg voor een uitdaging!"