• darkblurbg
  Onderhoud voor uw vastgoed
 • darkblurbg
  Woningverbouw
 • darkblurbg
  Vastgoedrenovatie
 • darkblurbg
  Nieuwbouw met Kingspan TEK

Even voorstellen

Gepubliceerd op: 16-03-2018

Een nieuwe kracht Vanaf 1 juni fulltime bij Bloemen Bouw aan de slag.

Het afgelopen jaar is Ricardo de Wolde ingestroomd in de organisatie en vanaf 1 juni 2018 gaat hij fulltime aan de slag bij Bloemen Bouw. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

Ricardo de Wolde, 34 jaar en vader van 4 prachtige kinderen. Samenwonend en een geboren en getogen Meppeler.

Het bloed kruipt vaak waar het niet gaan kan, als jonge jongen wilde ik graag een carrière in de ICT alleen na een bezoek aan de studie MBO bouwkunde sloeg mijn keuze om en ben ik richting de techniek gegaan. Na mijn MBO studie ben ik aan het werk gegaan bij woningstichting de Veste in Ommen waar ik 13 jaar als werkvoorbereider, opzichter en de laatste 8 jaar als projectleider heb gewerkt. Tijdens mijn werk heb ik de HBO studie Management, Economie en Recht gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en mijn laatste ontwikkelgang heeft plaatsgevonden op de Nyenrode Business School in de vorm van het Leadership Development Program.

Bij de Veste heb ik als opdrachtgever veel gezien en geleerd van de bouwkolom en heb ik ook gezien dat er nog erg veel kansen zijn voor aannemers om zich in de markt te ontwikkelen en beter te positioneren. Samenwerking is wat mij betreft hierin essentieel, samenwerking niet alleen met de uitvoerende partners maar juist samenwerking met de klant. Het gaat er namelijk niet alleen om wat je te koop hebt maar veel meer om wat de klant van jou vraagt. Die kennis wil ik nu graag toepassen bij Bloemen Bouw zodat wij niet alleen het mooiste bedrijf van Meppel zijn maar ook blijven.

Een keer een afspraak maken om kennis te maken of bij te praten? Mail of bel me even op rdewolde@bloemenbouw.nl of 0522-238738.