- bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam

Timmerman/vrouw 

Wil jij werken bij een open en dynamisch bedrijf? Bouwbreed opereren én je kunnen specialiseren in duurzame bouwmethodieken zoals houtbouw en prefab oplossingen met o.a. SIP en houtskeletbouw systemen? Echt weer timmeren en veel afwisselend werk?

Bloemen Bouw is een bouwbedrijf als geen ander. We zijn een bouwbedrijf met 15 collega's. We hebben een open, directe, team- en klantgerichte werksfeer. We opereren zowel op de zakelijke als particulier markt en realiseren zowel nieuwbouw projecten als renovatie projecten. Daarnaast voeren we voor diverse VVE en vastgoed beheerders klein onderhoud aan het vastgoed uit.

Naast de traditionele bouwwerkzaamheden en methodieken hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van het Kingspan TEK SIP systeem en houtskeletbouw systemen waarmee wij in onze fabriek prefab woningen realiseren naar wens van onze klanten.

Wat ga je doen:

Voor de verdere uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een timmerman/vrouw die van aanpakken weet. Een aantal jaar werkervaring in de bouw is een pre en een diploma timmeren I en of II zeer gewenst. Je komt te werken op locatie samen met één of meerdere collega's en zult hier allerhande werkzaamheden uitvoeren. Bij ons geen weken deuren afhangen maar soms een dag profielen stellen in Groningen en de volgende dag meehelpen een kap plaatsen in Zwolle. Of juist een maand of twee op dezelfde uitbouw in Meppel.

Al met al een hele brede en zeer dynamische functie.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Fulltime functie 40 uur per week
  • Salaris conform CAO Bouw
  • Kerstpakket
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Reiskostenvergoeding

Opleiding:

  • MBO niveau 2 of 3

Werklocatie: Op locatie

 

Solliciteren kan per mail.

Wil je eerst eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Geen probleem, bel ons en we maken een afspraak.