- bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam

Werkvoorbereider / Calculator

Wil jij werken bij een open en dynamisch bedrijf? Bouwbreed opereren én je kunnen specialiseren in duurzame bouwmethodieken zoals houtbouw en prefab oplossingen met o.a. SIP en houtskeletbouw systemen? Dat kan bij ons.

Bloemen Bouw is een bouwbedrijf als geen ander. We zijn een bouwbedrijf met 15 collega's. We hebben een open, directe, team- en klantgerichte werksfeer. We opereren zowel op de zakelijke als particulier markt en realiseren zowel nieuwbouw projecten als renovatie projecten. Daarnaast voeren we voor diverse VVE en vastgoed beheerders klein onderhoud aan het vastgoed uit.

Naast de traditionele bouwwerkzaamheden en methodieken hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van het Kingspan TEK SIP systeem en houtskeletbouw systemen waarmee wij in onze fabriek prefab woningen realiseren naar wens van onze klanten.

Wat ga je doen:

Voor verdere versterking van de calculatie en werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / calculator voor kleine en middel grote projecten. Je werk zal onder andere bestaan uit; het bezoeken van klanten en het opnemen van de werkzaamheden, het uitwerken van een begroting en opstellen van een plan van uitvoering compleet met (technische) tekeningen, het maken van bouwplanningen, verzorgen van inkoop en het overleggen met de vakmensen op de bouw. Maar je zult ook zeker betrokken worden bij de prefab nieuwbouwprojecten in de vorm van werkvoorbereider.

Al met al een hele brede en zeer dynamische functie.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Fulltime functie 40 uur per week
  • Salaris conform CAO Bouw
  • Kerstpakket
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Reiskostenvergoeding
  • Telefoon van de zaak

Opleiding:

  • MBO 4 / HBO

Werklocatie: Kantoor Meppel

 

Solliciteren kan per mail.

Wil je eerst eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Geen probleem, bel ons en we maken een afspraak.