• darkblurbg
  Kantoren
 • darkblurbg
  Verbouw
 • darkblurbg
  Nieuwbouw
 • darkblurbg
  Kozijnen en timmerwerken

Op deze pagina vindt u een greep uit onze lopende en afgeronde projecten.

 

Woning Markelo

Architect: Eigen ontwerp Opdrachtgever

Constructeur: STEP Engineering

Installateur: Door Opdrachtgever

Gelamineerd hout: Woodteq Rijssen

Bouwsysteem: Kingspan TEK 172

Bouwtijd: 7 weken

Omschrijving: Voor deze woning hebben we in nauw overleg met de Opdrachtgever het casco geproduceerd en geplaatst inclusief Unidek Aero dakbeplating en houten kozijnen (uit eigen fabriek). De Opdrachtgever heeft zelf voor de verdere afwerking en afbouw gezorgd. Een prachtig woningontwerp op een prachtige locatie aan de rand van Markelo.

 

 

Woning Bontebok

Architect: Studio voor Bouwkunst - Meppel

Constructeur: STEP Engineering

Installateur: Bite van Belzen Hattem

Bouwsysteem: Kingspan TEK 142

Bouwtijd: 20 weken

Omschrijving: Deze woning hebben wij volledig gerealiseerd inclusief 2 badkamers en toiletten. De woning is gerealiseerd uit Kingspan TEK SIP panelen waarmee een hoge isolatie en luchtdichtheid wordt behaald. De bouwmaterialen en het sanitair zijn geleverd door Bouwcenter Concordia Meppel.

 

 

Woning Oosterwold Almere

Architect: Eigen ontwerp klant

Constructeur: STEP Engineering

Bouwsysteem: Kingspan TEK 172

Bouwtijd: 4 weken

Omschrijving: Een casco woning in het plan Oosterwold in Almere. In 4 weken tijd hebben we het casco inclusief dak en dakbedekking gerealiseerd. De dakvloer is volledig zichtwerk waarbij de balken in de woning in het zicht blijven. De klant heeft ervoor gekozen om zelf de schil af te werken, de kozijnen te plaatsen en installaties aan te leggen en de binnenafwerking te realiseren.

 

 

Verbouwing woning Ommen

Architect: Niet van toepassing

Constructeur: STEP Engineering

Installateur: Bite van Belzen Hattem

Bouwsysteem: Traditioneel

Bouwtijd: 5 weken

Omschrijving: In Ommen hebben we een woning volledig mogen verbouwen waarbij er tussen woning en de bestaande aanbouw een doorgang van ongeveer 2.5 is gerealiseerd. Hierdoor hebben de bewoners nu een grote open keuken en voelt de woning zeer ruim aan. Daarnaast is er in de slaapkamer een Luxbox Serre geplaatst door onze partner Harskamp daken uit Meppel. De verwarmingsinstallatie is aangepast waardoor er in de gehele woning geen radiatoren meer hangen, de begane grond is voorzien van vloerverwarming, de verdieping wordt verwarmt met de keramische panelen van Savot. De woning is vervolgens volledig gestukadoord, voorzien van renovlies en gesausd. De keuken is geleverd en geplaatst door Concordia Keuken en Bad uit Meppel.

 

 

Realisatie bedrijfshal in Emmeloord

Architect: Niet van toepassing

Constructeur: Lievense Bouw BV Apeldoorn

Bouwsysteem: Industrieel

Bouwtijd: 17 weken

Omschrijving: Voor ons klant Agrifirm Plant in Emmeloord hebben we een hal van ongeveer 2500m2 geplaatst op de plek waar een bestaande opslag stond. De bestaande opslag is gesloopt waarna we een geheel nieuwe opslag en diverse overkappingen hebben gerealiseerd. De sloop is uitgevoerd door aannemingsbedrijf Engel uit Staphorst, de paalfundatie is uitgevoerd door Ten Napel uit Urk, de fundatie is uitgevoerd door Ter Meer uit Ruinen, de gevlinderde betonvloer door Van den Bor uit Putten, de Staalconstructie door Olijve Constructie uit Oosterwolde, wandbeplating door Struik montage uit Havelte en de dakwerkzaamheden door Winans uit Blokzijl. Een heel team maar allemaal gefocust zodat het werk snel en goed uitgevoerd is.