Meppel uitbouw woning en schuimbetonvloer als isolatievloer

Bij Bloemen Bouw zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die het wooncomfort verbeteren en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Onlangs hebben we een bijzonder project afgerond waar we trots op zijn. In deze woning hebben we een schuimbetonvloer aangebracht als isolatievloer. Met een dikte van 40 cm schuimbeton, bereiken we nagenoeg het isolatieniveau van nieuwbouwwoningen.

Bloemen Bouw gebruikt schuimbeton als isolatievloer

Schuimbeton, is een lichtgewicht betonmengsel dat bekend staat om zijn isolerende eigenschappen en duurzaamheid. Het materiaal bestaat uit cement, water en een schuimmiddel, wat resulteert in een luchtige, maar sterke structuur. Deze structuur maakt schuimbeton ideaal voor renovatieprojecten waarbij een goede isolatie en een solide fundering vereist zijn.

Naast de isolatievloer hebben we ook een uitbouw gerealiseerd, wat extra leefruimte en een modernere uitstraling aan de woning heeft toegevoegd. Onze aanpak is altijd klantgericht en op maat gemaakt. We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. De afwerking binnen de woning is door de klanten zelf gedaan, wat hen de kans gaf om hun persoonlijke stempel op de ruimte te drukken en het helemaal naar eigen smaak in te richten.

Bloemen Bouw heeft een nauwe samenwerking met de klanten

Bij Bloemen Bouw geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten. We bieden deskundig advies en begeleiding gedurende het hele bouwproces, van het eerste ontwerp tot de laatste handelingen. Dit project is een prachtig voorbeeld van hoe innovatieve bouwtechnieken en klantgericht maatwerk samenkomen om een comfortabele en duurzame woonomgeving te creëren.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u plannen voor een verbouwing? Neem gerust contact met ons op. Bloemen Bouw staat klaar om uw bouwdromen waar te maken.

Neem contact met ons op

Bekijk meer foto's van "Meppel uitbouw woning en schuimbetonvloer als isolatievloer"

Er is geen extra fotoalbum toegevoegd aan dit project

Online offerte aanvragen