Woning renovatie Steenwijkerland

Bouwbedrijf nodig voor een woning renovatie in Steenwijkerland?

Woning renovaties in Steenwijkerland en omstreken

Bij Bloemen Bouw bent u aan het juiste adres voor woning renovaties. Bij een renovatie wordt een pand hersteld en vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het pand bewaard blijft en de waarde ervan vaak toeneemt. Renovatie van een pand zorgt ervoor dat het voldoet aan de huidige wensen, richtlijnen en normen. Het pand wordt hiermee duurzaam, toekomstbestendig en (weer) fijn in gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op over gerealiseerde woning renovaties in Steenwijkerland.

Vakmanschap in renovatie werkzaamheden

Klanten begeleiden en ontzorgen zit in onze genen. We pakken het traject van A tot Z voor u op en zorgen dat de klus naar volle tevredenheid geklaard wordt. Of dit nu een kleine verbouwing is of de renovatie van een enorm kantorencomplex. Onze jarenlange ervaring verzekert u van een gedegen advies en perfecte uitvoering.

Renovaties aan woningen en bedrijfspanden

Bloemen Bouw voert verschillende renovaties uit: voor kantoorpanden, winkelpanden, horecagelegenheden, scholen, woningen en meer. Het kan gaan om een enkele ruimte of pand, maar we voeren ook renovaties uit voor meerdere panden.

Het renoveren van een woning bestaat vaak uit verschillende werkzaamheden.
U kunt denken aan:

  • Vernieuwen dak, vloer, gevel of kozijnen
  • Aanbrengen/vernieuwen isolatiemateriaal
  • Sanitair vernieuwen
  • Keuken(s) vernieuwen
  • Funderingsherstel


Online offerte aanvragen