• darkblurbg
  Onderhoud voor uw vastgoed
 • darkblurbg
  Woningverbouw
 • darkblurbg
  Vastgoedrenovatie
 • darkblurbg
  Nieuwbouw met Kingspan TEK

Op deze pagina vindt u onze vacatures. Uiteraard zijn open sollicitaties ook altijd van harte welkom. Dit mag per mail of per post ter attentie van R. de Wolde.

Bloemen Bouw is een Erkend Leerbedrijf en neemt regelmatig stagiaires voor lange of kortere periodes aan. Zoek je een stageplek? Neem contact met ons op via mail of telefoon.

 

Timmermannen / Timmervrouwen 2x

Wat je kunt hangt niet af van welk diploma je hebt. Wat je kunt hangt af van je inzet en gedrevenheid.

Wij zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten om ons team van timmerlieden te versterken en verder te laten groeien. Hierbij is het erg fijn als je reeds timmerman bent maar ook als je op dit moment een timmeropleiding volgt of als je goed kunt timmeren maar de diploma's niet hebt ben je welkom om te solliciteren bij ons.

Bij ons werken is niet werken bij een doorsnee bouwbedrijf. Natuurlijk voer je werkzaamheden uit zoals je die kent of hebt geleerd. Maar je komt ook in aanraking met nieuwe materialen en technieken, denk bijvoorbeeld aan prefab SIP bouw met het Kingspan TEK systeem. Of je gaat juist aan de slag in een oud pand waarbij het van belang is dat authentieke elementen bewaard moeten blijven. Kortom, komen werken bij ons is komen werken in een dynamische en zeer veelzijdig bouwbedrijf. Je stapt in een snel ontwikkelend bedrijf wat ook de komende 133 jaar vooruit wil blijven gaan.

Lijkt het je interessant om eens een gesprek aan te gaan? Stuur je brief, mail, filmpje of kort berichtje naar info@bloemenbouw.nl ter attentie van Ricardo de Wolde. Twijfel je en hebt je nog vragen voor ons? Bel ons, we staan je graag te woord (0522-238738).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.